EcoVadis compta amb Anthesis Lavola com a partner oficial per a Espanya i Amèrica Llatina amb la finalitat de contribuir a millorar els criteris ambientals, socials i de govern (criteris ESG per les sigles en anglès) de les empreses.

Anthesis Lavola ofereix solucions per a les empreses que vulguin accelerar la sostenibilitat en els seus negocis en dos sentits. D’una banda, donem suport a les empreses que vulguin avaluar i conèixer el seu acompliment en RSC a través del sistema d’anàlisi d’EcoVadis, una metodologia basada en els estàndards internacionals de RSC més exigents. I de l’altra, capacita els proveïdors per millorar el seu rendiment sobre la base de la puntuació i els resultats obtinguts en els diversos àmbits.

Els serveis dels quals disposem s’engloben en els següents àmbits: medi ambient, pràctiques laborals i drets humans, pràctiques de negoci responsables i compra sostenible. En aquest sentit, treballem en diferents solucions que abasten des de la gestió de residus fins al càlcul de la petjada de carboni, passant per la mobilitat sostenible i la comunicació que permeten ajudar als proveïdors a millorar la seva cultura de sostenibilitat.

Un context més exigent

Cada vegada més les empreses es veuen amb la necessitat de reportar als seus grups d’interès l’impacte social i mediambiental que generen com a conseqüència de la seva activitat. I per afrontar aquest escenari necessiten revisar la relació amb els seus proveïdors.

És per aquest motiu que la sostenibilitat s’està convertint en un eix estratègic per a les empreses i la seva cadena de subministrament, establint-se com un element diferenciador clau de competitivitat, juntament amb prioritats tradicionals com la qualitat o la flexibilitat.

La col·laboració entre EcoVadis i Anthesis Lavola està centrada precisament en contribuir a crear entorns productius més sostenibles i millorar la responsabilitat de les empreses amb la societat i el medi ambient.

En aquest sentit Anthesis Lavola dóna suport durant tot el procés que realitzen les empreses per aconseguir negocis més responsables i sostenibles des del punt de vista mediambiental, social i econòmic: avaluació i auditoria, proposta d’accions de millora, implementació de les accions, certificació, comunicació i reporting.

Sobre EcoVadis

EcoVadis és l’empresa líder en l’avaluació de sostenibilitat. Fundada el 2007 a París, actualment dóna servei a més de 60.000 empreses a 155 països al voltant de el món.

EcoVadis compta amb la capacitat d’avaluar qualsevol tipus d’empresa gràcies a la seva robusta plataforma tecnològica, al seu equip global d’experts en sostenibilitat i a la seva metodologia personalitzada a cada organització. Aquesta solució ofereix al client informació concreta i accionable sobre l’acompliment en termes de sostenibilitat ambiental, social i ètica, així com un servei continuat de suport al client.