ORGULLOSAMENT
B Corp

Anthesis és B Corp.

Som una empresa certificada.
Formem part d’una comunitat global de gairebé 4.000 B Corps ™ que utilitzen el poder de les empreses per construir una economia més inclusiva i sostenible. Cada membre compleix amb els més alts estàndards verificats d’acompliment social i ambiental, transparència i responsabilitat.


B Corp lidera un moviment global de persones que utilitzen la força dels negocis per generar impacte positiu.

 

Una Comunitat de Líders
Les B Corps són un nou model d’empreses que equilibren el propòsit social i els beneficis econòmics. Incorporen un requeriment legal per tenir en compte en la presa de decisions als seus treballadors, clients, proveïdors, comunitat i medi ambient. Aquesta comunitat de líders està impulsant un moviment de persones que utilitzen la força dels negocis per generar impacte positiu.

Una carta del nostre Director de Sostenibilitat

“Ser B Corp™ s’ajusta completament als principis bàsics d’Anthesis i la raó per la qual es va fundar. Al llarg del nostre viatge, ens hem mantingut fidels a la nostra visió de tenir un impacte positiu i rellevant en qüestions de sostenibilitat”

Estic molt orgullós d’anunciar que el Grup Anthesis ja estem totalment certificats com a empresa B Corp, i compromesos a complir amb els més alts estàndards verificats d’actuació social i mediambiental, transparència i responsabilitat legal.Aquesta certificació és perfecta per a nosaltres; les B CorpsTM són companyies que valoren en el mateix grau els seus propòsits i els seus beneficis. Creuen que un empresa sostenible és una millor empresa i que pot utilitzar el seu negoci com una força pel bé comú. Patagonia, All-Birds, Natura, Danone i gairebé 4.000 altres empreses afins de 70 països i 150 sectors diferents de la societat donen suport a aquest creixent moviment.

 

Estem orgullosos d’estar al costat d’aquestes empreses, compartir el seu esperit i formar part de la creixent B Economy.

 

A més, ser B Corp™ s’ajusta completament als fonaments pels quals es va fundar Anthesis el 2013; la nostra visió de tenir un impacte positiu i rellevant en qüestions de sostenibilitat, que van des del canvi climàtic fins als drets humans, s’ha mantingut constant al llarg del nostre viatge.

 

El procés d’avaluació de B CorpTM és intencionadament complex i mesura tot el nostre rendiment social i ambiental en cinc ‘àrees d’impacte’: treballadors, clients, comunitat, medi ambient i govern. El procés ha estat enriquidor; ens ha ajudat a obtenir una visió objectiva de les àrees on tenim un bon rendiment i de les àrees on encara hi hem de dedicar més esforç, incloent el desenvolupament d’objectius i metes en tots els nostres grups clau de treball interns.

 

Com a l’organització dedicada a la sostenibilitat més gran del món, el nostre objectiu global durant la dècada decisiva i més enllà és donar suport a les empreses, comunitats i governs perquè activin el seu màxim rendiment sostenible, des d’assolir els seus objectius de carboni Net Zero fins a donar suport a les organitzacions per convertir-se elles mateixes en B Corp.

 

En nom de tot Anthesis Group, esperem de tot cor iniciar el nostre viatge com a B CorpTM i oferir un impacte positiu i rellevant als nostres clients, treballadors, grups d’interès, societat i, per descomptat, al medi ambient.

 

Cordialment,

 

Paul Crewe
Director Executiu i Director de Sostenibilitat (CSO), Grup Anthesis

“És la culminació d’un procés, ser B Corp certifica el nostre compromís social i ambiental que ens ha guiat des de 1981”

Pere Pous, president i fundador de Lavola